Gmail Hesap Oluşturma

Gmail Hesap Oluşturma Rehberi (Resimli Anlatımlı)
Yeni e posta alırken kullanıcıların en çok dikkat ettiği şeylerden biri güvenlik.Yeni teknolojilerle birlikte mobil ağlar ve bir çok uygulamlara @gmail.com lu hesaplardan erişim sağlanmaktadır.Bu yüzden gmail hesabı şuanki e postalar arasında en güvenilir olanıdır.2 adımla onaylamayla hesabınızın şifresi çalınmış olsa bile telefonunuza 2. onay şifresi gelmektedir yani hesabınıza girmek için cep telefonunuzunda karşı tarafın elinde olması gerekmekte.

Kredi kartı güvenliğindeki bu mailler spam engelleyici ve basit tasarımıyla sizlere birçok olanak sunmaktadır.Gmail drive,Gmail talk,youtube hesabınıza gmail.com dan oluşturduğunuz hesap ile girmek mümkündür.

Mail adresi oluşturma başlığındaki makalemizde videolu resimli şekilde konu gayet çaık şekilde anlatılmakta.Öncelikle yapmanız gerekenler  gmail hesap oluştumak için tıklayın  linkini açtıkdan sonra adınız,soyadınız,kullanıcağınız nick,şifreniz,doğum gününüz (gün-ay-yıl) ,telefon numaranız ve kullandığınız mail adresini yazarak gmail hesap oluşturma işlemini bitirebilirsiniz.

Gmail Hesap Oluşturma Formu

Yorum Gönder