Facebook Nedir Nasıl Kuruldu ?

Facebook Nedir Nasıl Kuruldu
Facebook, ülkemizde ve dünya çapında en yoğun kullanılan sosyal paylaşım ağından birisidir. Hatta en büyüğüdür diyebiliriz. Çünkü yıllık cirosuna ve hissesine baktığımız zaman, bu çalışmaları gayet net bir şekilde görebiliyoruz. Aktif olarak büyümeyi sürdüren bu site için, hemen hemen her yeni sezon farklı yatırım çalışmaları ve özel toplantılar organize edilmektedir. Bireylerin bu çalışmaları daha net ve daha estetik bir şekilde düzeltmesi adına büyüttüğü çalışmalar, genellikle facebook nedir sorusuna en net çözümü sunuyor. Aslında bir yazılım olarak kurulan ve genellikle okul ödevi olarak kullanılmaya başlanan bu site, bir fikir üzerine ortaya çıkmakta ve bu da kişilerin daha stabil bir şekilde yapabileceği sayfaların varlığını yaratmaktadır. Bu yüzden bu alternatif kaynakları değerlendirmek, tamamen sizin elinizde olan bir süreç olacaktır.

Peki Bu Sitenin Faydaları Nedir?
Daha çok reklam sektörü tarafından tercih edilen site, kullanıcılarının bizzat alışveriş ürünlerine yönlenmesi ile kendini büyütmeye devam ediyor. Yeni güncellemeleri ile reklam yayınlarına daha estetik politikalar yaratan site, kurulur iken bir ödev tarafından kurulmuştur. Arama motorları üzerine araştırma yapan iki arkadaş, dosya transferi ve benzeri çalışmalar üzerine kendini ön plana çıkarmayı başarmış ve insanlar için daha aktif çözümler üretmeye çalışmıştır. İşte bu süreç içinde büyüyen ve gelişen site, kişilerin ihtiyaçlarına çözüm üretmekle kalmıyor, aynı zamanda sosyalleşmeye online bir hava katıyor diyebiliriz.

Kurulum Aşamalarında Ayrıntı İnsiyatifi
Ayrıntı insiyatifi olarak büyüyen, karşımıza çıkarılan ve daha farklı bir seçenek ile bizlere gülümseyen bu yöntemleri incelerseniz, kişilerin her türlü kullanım türünü facebook üzerinden tercih edebileceğini görebilirsiniz. Bu yüzden, kurulur iken facebook daha çok demo hali ile bilinmekte idi. 4 Şubat 2004 tarihinde kurulan bu site, ortalama 6 sene sonra patlamaya başlamış ve ülkemizde aktif olarak ön plana çıkmaya başlamıştır. Aynı şekilde benzer paylaşım siteleri de bu amaç ile büyümeye devam etmektedir. Hele ki sitenin alt yapısal güçlüğü sayesinde bizlere pek çok faydası olduğunu söyleyebiliriz. Uzun süreç ile açıklayacak olursak facebook bu şekilde kurulmuştur. 

Yorum Gönder